FC Dordrecht tweemaal genomineerd bij Postillion SportProm

Woensdag 5 februari vindt in het Postillion Hotel het jaarlijkse Sportprom plaats. FC Dordrecht is genomineerd in twee categorieën. Het team is genomineerd voor de titel ‘Sportploeg 2013’ en trainer Harry van den Ham is genomineerd voor ‘Sportcoach 2013’.

In de categorie Sportploeg 2013 neemt FC Dordrecht het op tegen SV Oranje Wit en Dordrecht Lions. Harry van den Ham moet het opnemen tegen Wouter Blok (ckv Oranje Wit) en Alexander Jacobs (Dordrecht Lions).

De overige nominaties:

De jury heeft in de categorie ‘Sportman 2013’ atleet Rutger Koppelaar, karateka Geoffrey Berens en reddend zwemmer Melvin van der Meij genomineerd. Zwemster Kim Busch, atlete Rosina Hodde en reddend zwemster Ela Hutten dingen naar de prijs ‘Sportvrouw 2013’ van Dordrecht.
Veelbelovend talent kan de prijs winnen van ‘Sporttalent 2013’. Hiervoor zijn genomineerd korfbalster Brett Zuidwegt (DeetosSnel), motorwegracer Robert Schotman (Team Maroci) en waterpoloster Brigitte Sleeking (voormalig speelster MNC Dordrecht).
Daarnaast reikt de Sportraad de Sportprijs Stad Dordrecht uit. Deze prijs is bestemd voor iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor sport in Dordrecht.

SportProm
Op woensdag 5 februari worden de winnaars bekend gemaakt in het Postillion Hotel Dordrecht. Sinds 1979 dragen verenigingen en journalisten Dordtse sporters voor vanwege hun bijzondere prestaties. De jury bestaat uit enkele leden van Sportraad Dordrecht, de directeur van Sportbedrijf Dordrecht, een journalist van AD De Dordtenaar, een oud (top)coach en een oud topsporter.

Gratis kaarten 
De Sportraad wil, naast alle genodigden, inwoners van Dordrecht de kans bieden deze bijzondere avond bij te wonen. Ge├»nteresseerden kunnen zich aanmelden bij Angela Verkerk van Sportbedrijf Dordrecht via de mail as.verkerk@dordrecht.nl of telefonisch (078) 770 43 65.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.