FC Dordrecht tekent een samenwerkingsovereenkomst met Scoutium

Met vastberaden stappen naar de toekomst met innovatieve vooruitgang op academisch niveau in Nederland, heeft FC Dordrecht een samenwerkingsverband gesloten met Scoutium.

Scoutium staat bekend om wereldwijde oplossingen te bieden aan voetbalacademies via zijn innovatieve technologie en het leveren van video- en statistische analyses van jonge talenten. Ze zullen de wedstrijden van onze spelers opnemen, individuele speler video’s maken en gespecialiseerde statistieken creëren. Deze actievideo’s en statistieken zullen beschikbaar worden gesteld voor de spelers en trainers. Bovendien krijgen spelers de mogelijkheid om zelf hun eigen prestaties, statistieken, en actievideo’s tijdens wedstrijden en ontwikkeling bij te houden via de Scoutium-app.

Met dit digitale project zullen alle prestaties van spelers in de Riwal Football Academy objectief worden gemonitord met inzichten op basis van gegevens. Scoutium zal niet alleen coaches helpen bij het uitvoeren van meer gedetailleerde analyses tijdens het scouten van spelers, maar ook bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe talenten voor de Riwal Football Academy.

Algemeen Directeur Hans De Zeeuw “We zijn verheugd om Scoutium’s technologie in onze Riwal Football Academy te integreren! De visuele analyses en statistieken van Scoutium bieden enorme gemakken voor onze Riwal Football Academy. We zullen onze wedstrijden vanaf één platform kunnen bekijken, wat de professionele ontwikkeling van spelers zal bevorderen.”

Managing Partner Ali Akçay: “Deze samenwerking met FC Dordrecht is in lijn met ons globaliseringsdoel. We zijn begonnen met het presenteren van ons vernieuwde businessmodel in Nederland. Met de objectieve gegevens die we verstrekken, geloven we dat jonge talenten op korte en middellange termijn grotere stappen zullen zetten naar professionaliteit.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.