FC Dordrecht strikt twee spelers van Norwich City FC

FC Dordrecht en Norwich City FC, de huidige nummer 1 van de Engelse Championship divisie, breiden de samenwerking verder uit.

Vanaf de start van het huidige seizoen werd het grote talent Savvas Mourgos (20) van Norwich gehuurd. De van origine Griekse nummer 10 groeide steeds beter in zijn rol als Dordtse spelmaker tot een afgescheurde kruisband zijn seizoen voortijdig beëindigde.

In korte tijd heeft FC Dordrecht zich in de ogen van Norwich City Sporting Director Stuart Webber bewezen als een goede club waar Norwich talenten verder kunnen rijpen. De clubs hebben dan ook de intentie uitgesproken om de komende jaren intensiever te gaan samenwerken. Voor dit seizoen betekent dat concreet dat er in de winterstop twee nieuwe spelers de Noordzee oversteken.

Adam Phillips is al in Dordrecht voor de eerste kennismaking met de club en spelersgroep. Vanuit de jeugd van Liverpool heeft Norwich City de 20 – jarige middenvelder overgenomen. Na ervaring op te doen bij Cambridge United (Engeland) en Hamilton Academical (Schotland) is hij klaar om de selectie van FC Dordrecht te versterken.

Simon Power (foto) is een Iers jeugdinternational die via Cabinteely (Ierland) en UCD (Ierland) bij Norwich City terecht is gekomen. De 20 – jarige rechter middenvelder moet na zeven optredens bij Norwich O23 de Dordtse selectie van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Beide spelers sluiten na de kerst definitief aan en gaan 3 tot en met 7 januari mee op trainingskamp naar Malaga.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.