FC Dordrecht steunt PK’s for Kids

Zaterdag 22 juni rijden meer dan zestig extreem luxe sportwagens dwars door het centrum van Dordrecht. Op de bijrijdersstoelen zitten kinderen die onder behandeling staan in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. De tocht, met de aansprekende naam ‘PK’s voor Kids’, wordt georganiseerd door serviceclub Ronde Tafel 23 uit Dordrecht in samenwerking met FC Dordrecht en het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

De sportwagens rollen vanaf 09:15 uur binnen op de achterparkeerplaats van het FC Dordrecht stadion (ingang Krommedijk). In de ochtend zal er een tocht worden gemaakt door de Alblasserwaard, na een lunch vertrekt de stoet om 13:30 uur naar het centrum van Dordrecht. De stoet zal worden begeleid door motoragenten.

De leden van de Ronde Tafel hebben de eigenaren van de bijzondere sportauto’s zelf benaderd. Zij reageerden direct enthousiast en zullen vrijwel allemaal zelf achter het stuur kruipen om de kinderen de rit van hun leven te geven. De kinderen worden uiteraard professioneel begeleid door hun ouders en medewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Een aantal van de luxe auto’s zijn ter beschikking gesteld door sponsors van FC Dordrecht. Een kleine greep uit de lijst: Aston Martin DB9, Bentley, Bugatti Veyron (duurste sportauto van meer dan 1 miljoen euro), Corvette Z06, Ferrari (onder andere 458 Italia en F430 ), Lamborghini, Maserati Quattroporte en 3200GT, Mercedes SLK en SLR, Morgan V8, Porsche (onder andere 911, 977, Panamera, Cayenne), Tesla en Range Rover Sport. Volgens de Ronde Tafel gaat het misschien wel om de grootste stoet van luxe sportwagens die ooit door Dordrecht heeft gereden.

De verwachting is dat de 60 sportauto’s veel bekijks zullen trekken. De stoet is het beste te zien vanaf 13:00 uur in het historische centrum van Dordrecht. De exacte route is vanaf nu te vinden op www.pksvoorkids.nl We hopen op veel mensen langs de route om de kinderen een hart onder de riem te steken.

Bekijk de Fotorapportage van PK’s voor Kids

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.