FC Dordrecht staat voor acceptatie en gezondheid

Het einde van de #Morethanfootball Action Weeks is inmiddels in zicht. Met deze campagne laat FC Dordrecht zien dat de club meer is dan alleen voetbal. Maandag gaat de vierde en laatste week van het project in. We blikken even terug op de afgelopen twee weken rondom de campagne.

De tweede week stond geheel in het teken van acceptatie. In samenwerking met Alleen Jij Bepaalt zorgt Stichting MADS, en dus ook FC Dordrecht, ervoor dat iedereen zich geaccepteerd voelt binnen de voetballerij en ver daarbuiten. Alleen Jij Bepaalt biedt jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. De organisatie richt zich op drie sporten: basketbal, honkbal en natuurlijk voetbal.

In de derde week stond gezondheid centraal, zowel fysiek als mentaal. Met onze twee ambassadeurs Bradley Vliet en Kevin Jansen hebben wij hier aandacht aan besteed. Bradley Vliet hielp onze fans met het mentale aspect. In een Q&A sprak hij over zijn carrière en vooral zijn ‘struggles’. Hij wilde onze fans dan ook een inspirerende boodschap achterlaten.

Voor de fysieke gezondheid was aanvoerder Kevin Jansen van de partij. Samen met Thomas Poll gaf hij een live work-out met als doel zo fit mogelijk te worden. Deze werd uitgezonden op ons Instagram-kanaal en is hier nog steeds te zien.

Volgende week gebeurt er ook weer van alles rondom #Morethanfootball. Houd de social mediakanalen van FC Dordrecht en Stichting MADS in de gaten om niks over deze campagne te missen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.