FC Dordrecht sluit trainingskamp af met zege tegen Zeeuwse Selectie

Een kort trainingskamp in Hellevoetsluis werd op zaterdagmiddag afgesloten met een oefenduel tegen de beste spelers van de diverse Zeeuwse clubs zoals Hoek, VC Vlissingen en Kloetinge. De wedstrijd in Koudekerke op het terrein van VCK begon goed voor de Zeeuwen, die via Pattinama direct een grote kans kregen op de openingstreffer. Na een kwartier kwamen de Dordtenaren meer in het spel voor en werden via Lumu en Arias de eerste kansen afgedwongen. Na een half uur spelen werd Jafar Arias in de diepte aangespeeld en hij passeerde de doelman met een schuiver in de verre hoek. Via Bart Deprez scoorde de Zeeuwse Selectie direct de gelijkmaker. Nog net voor de rust werd Anthony Biekman in de zestienmeter gevloerd en kwam FC Dordrecht weer op voorsprong doordat Arias de penalty wist te benutten.

In de tweede helft werd er bij beide teams veel gewisseld. Arias was dichtbij zijn derde treffer met een schot uit de draai, maar de bal kaatste op de lat. Ook de gastheren krijgen nog een aantal kleine kansjes op de gelijkmaker, maar doelman Te Loeke hield zijn doel verder schoon en won FC Dordrecht de vijfde oefenwedstrijd op rij.

Scoreverloop
0-1 Arias (31)
1-1 Deprez (32)
1-2 Arias (44/pen)

Opstelling FC Dordrecht:
Robbert Te Loeke, Jeffry Fortes (Touré), Kristiaan Haagen, Arnaud De Greef, Jimmy De Jonghe, Danzell Gravenberch (Van Wermeskerken), Michael Chacon ( Boers), Jeroen Lumu (Lopes), Anthony Biekman (Boogers), Jafar Arias en Alvin Daniels.

Opstelling Zeeuws elftal:
Lentink (Meulmeester), Renzo Roemeratoe ( Jansen), Milton Roemeratoe (Ouwerkerk), Siereveld ( James), Tukker ( De Vlieger), Veldhof (Van de Woestijne), Vandepitte (De Vreeze), Doesburg (Geerman), Deprez (Eryürük), Janson (Wissel), Pattinama (Wuyts).

Foto’s: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.