FC Dordrecht sluit overeenkomst met de Voetbaldrukker

In deze tijd is FC Dordrecht Commercie verheugd om te melden dat er met ingang van het nieuwe kalenderjaar een verbintenis wordt aangegaan met de Voetbaldrukker. Vanaf seizoen 2021-22 zal het logo van de Voetbaldrukker voor drie seizoenen lang prijken op het wedstrijdbroekje van onze Schapekoppen.

Hoewel het huidige seizoen in volle gang is, en de hoop langzaam toeneemt op voetbal met publiek vanaf het nieuwe kalenderjaar, is FC Dordrecht Commercie zeer in de nopjes met deze verbintenis. Zo zegt commercieel manager Henk Donkervoort: “De verbintenis valt binnen onze visie als commercie. Wij hechten veel waarde aan een gezonde en langdurige relatie. Deze deal spreekt vertrouwen uit naar elkaar. Zodra het weer is toegestaan om elkaar in levende lijven te ontmoeten gaan wij doen wat we het liefste willen, dat is verbinden!”

Ook directeur van Voetbaldrukker Rob Peeters ziet in de samenwerking zowel strategische waarde als de potentie van onze club: “Voetbaldrukker verzorgt voor veel betaald voetbal- en amateurverenigingen hun programmaboekjes, magazines en veel andere mediadragers. Wij zijn blij met de samenwerking met FC Dordrecht en kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Vanaf januari is de Voetbaldrukker al zichtbaar in ons stadion door middel van vaste boarding en on-pitch doeken.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.