FC Dordrecht presenteert zich op de Wajongwerkt markt

Op woensdag 8 oktober presenteert FC Dordrecht tijdens de Wajongwerkt markt het programma De Dutch Career Cup. Tussen 13.00 en 15.00 uur krijgen Wajongers de kans om kennis te maken met werkgevers, re-integratiebureaus, UWV medewerkers en FC Dordrecht middels de Dutch Career Cup om zodoende kans te maken op een (nieuwe) baan.
FC Dordrecht heeft zich eind 2011 aangesloten bij de Dutch Career Cup. De deelnemers aan dit project krijgen daarbij twee keer per week training van een professionele trainer van FC Dordrecht en nemen als team – onder de naam van en in shirts van FC Dordrecht – een aantal keer per jaar deel aan landelijke toernooien.
Nu zijn de sportieve prestaties niet het belangrijkste want De Dutch Career Cup is een landelijk re-integratieprogramma voor werkzoekenden welke het voetbal als springplank gebruikt voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als een herstel van het contact met de maatschappij. FC Dordrecht zet haar faciliteiten en contacten in om de deelnemers (grotendeels met een Wajong uitkering) te helpen een passende baan te vinden.
De Dutch Career Cup is een initiatief van Stichting Life Goals (onderdeel van de KNVB), in samenwerking met Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), USG Restart en de betaalde voetbalclubs waaronder FC Dordrecht.

Wanneer: 8 oktober 13.00 – 15.00 uur
Locatie: De Lockhorst in Sliedrecht

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.