FC Dordrecht O14 kampioen

Afgelopen zaterdag is FC Dordrecht O14 kampioen geworden in Divisie 3A najaar. In een spannende wedstrijd werd er met 1-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. De O14 van de FC Dordrecht Jeugdopleiding wist Almere City, Go Ahead Eagles, FC Emmen, SC Cambuur Leeuwarden, FC Volendam en SC Heerenveen voor te blijven.

Mark van Leeuwerden, trainer van het O14-team is erg trots op zijn elftal. De eerste thuiswedstrijd tegen Heerenveen kan hij zich nog het beste herinneren. ”Alle jongens waren nieuw in de opleiding. Ze speelden hun eerste profwedstrijd en speelden hier al erg snel samen als een écht team.” Dit ziet de trainer dan ook als een van de grootste krachten van FC Dordrecht O14. In korte tijd is iedereen erg naar elkaar toegegroeid en is er een sterke nieuwe speelwijze gevormd.”

Van Leeuwerden heeft veel verwachtingen voor de nieuwe tweede seizoenshelft. ”Er is een lijn uitgezet en het team en de spelers zijn flinke stappen aan het maken, ondanks dat we op een niveautje hoger gaan spelen, verwacht ik dat we ook hier goed kunnen gaan meedraaien.”

FC Dordrecht O14 heeft twaalf wedstrijden gespeeld, waarvan er negen werden gewonnen. Een erg knappe prestatie van ons O14 elftal!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.