FC Dordrecht matten steunen de jeugdopleiding en stichting Make-A- Wish

De FC Dordrecht matten zijn terug! In navolging van het succes van twee jaar geleden, wil Maikel Bolt als fanatiek FC Dordrecht supporter weer wat extra’s doen voor zijn club.
Dit keer gaat de helft van de opbrengst naar stichting Make-A-Wish. Via zijn werkgever, die o.a. grondstoffen voor de onderkant van de mat levert, kon hij een nieuwe FC Dordrecht “droogloop mat” ontwerpen.

50% van de opbrengst van de matten gaat naar de jeugdopleiding van FC Dordrecht en de andere 50% komt ten bate van stichting Make-A- Wish.

Make-A-Wish Nederland vervult wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst.
Voor meer informatie over dit goede doel zie: www.makeawishnederland.org

Uiteraard werkt FC Dordrecht graag mee aan de ondersteuning van dit mooie doel!

KH Chemicals zal de productie- en logistieke kosten volledig op zich nemen en de matten aan FC Dordrecht schenken.
KH Chemicals BV is een internationaal opererende handelaar/distributeur van chemische grondstoffen voor uiteenlopende toepassingen zoals in de verf, coating en PVC-industrie.
Meer informatie over KH Chemicals BV vindt u op www.khchemicals.com.

Wilt u ook uw bezoek welkom heten met een prachtige FC Dordrecht deurmat en hiermee zowel de club als een goed doel steunen? De matten zijn te koop bij de administratie voor €19,95 per stuk.
Onze administratie is elke werkdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Opsturen kan ook, de verzendkosten bedragen €7,95. Stuur ons een mail met je naam en adres en na betaling sturen wij de mat naar u op.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.