FC Dordrecht lanceert samen met partners De Energiek Dordt Arbeidsmarktplaats

⤵️

Leon Vlemmings: “Als wij met verbindende kracht van een volkssport van 8,2 miljoen liefhebbers en de waardevolle community die wij hebben gebouwd (www.energiekdordt.nl), vele burgers en ondernemers kunnen bereiken, betrekken en in beweging brengen. Wij daardoor binnen acht maanden 42 oplossingen kunnen realiseren voor 21 duurzaamheids- vraagstukken. Kunnen wij dat dan ook voor andere complexe opgaven zoals de krapte op de arbeidsmarkt? Die vraag ontstond bij een aantal partners, werkgevers in onze stad en regio na de Eerste Klimaatneutrale Wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal.”

Soufiane Haddad: “Samen met partners MAAT, Riwal, Livit Ottobock Care, Economic Development Board Drechtsteden, Sterk in Samenwerking en Mourik zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor dit complexe vraagstuk en is de Energiek Dordt Arbeidsmarktplaats ontstaan. Voor en door werkgevers. Deze samenwerking stelt straks ook werknemers, werkzoekenden en studenten in staat om heel laagdrempelig en gericht in contact te komen met al die leuke werkgevers in onze regio Smart Delta Drechtsteden.” 

𝗛𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁, 𝗵𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗲𝗻𝘃𝗼𝘂𝗱𝗶𝗴, 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗷𝗲 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗮𝘀 𝘇𝗶𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝘁 𝗱𝗼𝗼𝗿𝗵𝗲𝗯𝘁.

Dé oplossing op de korte termijn voor de krapte op de arbeidsmarkt is er niet. Wel kunnen er, als we durven en willen samenwerken op de arbeidsmarkt, praktische oplossingen ontstaan. Vaak door een eenvoudige verbinding te maken met wat er al is, maar we nog niet van elkaar weten. Een voorbeeld: je zoekt als werkgever een marketingmedewerker voor twee dagen in de week en je deelt deze vraag in de Energiek Dordt Arbeidsmarktplaats. Een ander bedrijf met meerdere marketeers blijkt jou te kunnen helpen. Het werkt ook andersom..

𝗗𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗹𝗲𝗴𝗶𝗼 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗮𝗮𝗿𝘁 𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗹𝗱. Met de Energiek Dordt Arbeidsmarktplaats kunnen we vraag en aanbod van werkgevers, werknemers, werkzoekenden en studenten in onze regio met elkaar verbinden. Hoe gaaf is dat!

Lees 𝗵𝗶𝗲𝗿 meer over de 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝗸 𝗗𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗔𝗿𝗯𝗲𝗶𝗱𝘀𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀. ‘Gaan we het wiel nog eens uitvinden of maken we gebruik van al het goede dat we hebben?’

 

FC Dordrecht is partner van Smart Delta Drechtsteden. Ons verhaal: https://www.smartdeltadrechtsteden.nl/over

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.