FC Dordrecht klaar voor tweede thuiswedstrijd

Aanstaande vrijdag staat de tweede thuiswedstrijd op het programma. Om 20:00 wordt er afgetrapt tegen Jong FC Utrecht. Na de overwinning van afgelopen maandag is de selectie van Michele Santoni op zoek naar hun tweede overwinning.

FC Dordrecht is goed begonnen aan de Keuken Kampioen Divisie. Na twee wedstrijden heeft de ploeg vier punten behaald. Het team staat op een vierde plek en laat een frisse indruk achter op de fans. Jong FC Utrecht kent een minder begin van het seizoen. Er werd verloren van MVV Maastricht en gelijk gespeeld tegen Almere City FC. De ploeg van Darije Kalezic is hongerig om de drie punten mee naar huis te nemen.

Bij de Schapekoppen ontbreken de geblesseerde Max van Herk en Kevin Vermeulen. Wel kan FC Dordrecht weer een beroep doen op aanvoerder Jari Schuurman. Nadat hij met lichte klachten de wedstrijd van afgelopen maandag miste, is hij er vrijdag weer bij.

Wilt u naar de wedstrijd komen en heeft u nog geen kaartje? Deze zijn te bestellen via https://tickets.fcdordrecht.nl/dashboard. Via de site kunt u eenvoudig tickets bestellen voor de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.