FC Dordrecht klaar voor de competitie

Vanavond speelt FC Dordrecht de eerste wedstrijd op het nieuwe hybrideveld.

CSCsport•GreenFields heeft in een zeer korte periode een XtraGrass™ hybrideveld geïnstalleerd bij FC Dordrecht. In 2013 heeft CSCsport•GreenFields het kunstgrasveld geïnstalleerd bij FC Dordrecht. Inmiddels 5 jaar later, heeft CSCsport•GreenFields het stadionveld van FC Dordrecht omgebouwd van een kunstgrasveld naar een XtraGrass™ hybrideveld.

In een periode van extreme droogte, met als gevolg moeilijke werkomstandigheden, is het hybrideveld van FC Dordrecht klaar voor het nieuwe seizoen. CSCsport•GreenFields is trots op het eindresultaat dat in een krappe drie weken is geleverd. De graszoden die geplaatst zijn in het stadion van FC Dordrecht zijn op een externe locatie gekweekt. Door gebruik te maken van volgroeide zoden was een realisatie in deze korte periode mogelijk.

“De afgelopen weken heb ik de werkzaamheden bij FC Dordrecht actief gevolgd. Na een succesvolle voorbereiding kijk ik er naar uit om op dit prachtige hybrideveld het seizoen te starten. Inmiddels heeft de eerste training op het nieuwe veld plaatsgevonden en is de selectie zeer positief over de speeleigenschappen van het veld’’, aldus Gérard de Nooijer, trainer FC Dordrecht.

FC Dordrecht zal, na Vitesse Arnhem, het tweede stadionveld in Nederland zijn met een XtraGrass™ hybrideveld. GreenFields XtraGrass™ bestaat voor 93% uit natuurgras en voor 7% uit kunstgras, wat zorgt voor extra stabiliteit en vlakheid.

CSCsport•GreenFields wenst FC Dordrecht een succesvol seizoen toe.

CSCsport•GreenFields

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.