FC Dordrecht huurt drie talentvolle spelers van Feyenoord

Naoufal Bannis, Mikael Johnsen en Bernardo ‘Benny’ Silva maken het seizoen af bij de Schapekoppen. Ze worden alle drie gehuurd van Feyenoord Rotterdam en hopen hier veel vlieguren te maken.

Naoufal Bannis is een Nederlandse spits. Hij kwam dit seizoen al zes keer uit voor Feyenoord. Op 20 november 2020 maakte hij zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord, op bezoek bij Emmen. Hij tekende in de 94e minuut voor het winnende doelpunt. Bannis hoopt bij FC Dordrecht veel doelpunten te gaan maken en met een volle rugzak terug te keren naar Rotterdam.

Mikael Johnsen wordt door Feyenoord gehuurd van Rosenborg BK. Johnsen is een geboren Noor en speelt doorgaans als middenvelder. Ook hij komt voor een halfjaar naar Dordrecht. Hij heeft erg veel zin om voor de Schapekoppen in actie te komen en veel minuten te maken.

De 19-jarige Bernardo ‘Benny’ Silva heeft een contract bij Feyenoord tot 2022. Hij komt het komende halfjaar op huurbasis over. Benny is een Portugese jongen en heeft zes jaar in de jeugdopleiding van Benfica gevoetbald. Als middenvelder hoopt hij bij Dordrecht zichzelf verder te ontwikkelen en veel te leren.

Heren, welkom op de Krommedijk!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.