FC Dordrecht – FC Oss

Vrijdagavond 28 augustus speelt FC Dordrecht thuis tegen FC Oss. Natuurlijk is er ook weer een mascotte van de wedstrijd.

Dit keer is dat Donny van Wanrooij. Donny is zes jaar en komt al vanaf zijn geboorte naar FC Dordrecht. Hij zit in groep 3 van De Fontein en zijn hobby’s zijn: kickboksen, voetbal en FC Dordrecht.Hij gaat zowel naar thuis als uitwedstrijden van de Schapenkoppen én hij verft regelmatig zijn haar groen om te laten zien dat hij een trotse Dordt supporter is. Zijn favoriete speler is Robbert Te Loeke, die vandaag de ‘nul’ gaat houden want volgens Donny wordt het vrijdag 3-0 voor FC Dordrecht.

Kaartverkoop:
Voor de wedstrijd FC Dordrecht – FC Oss zijn kaarten te koop voor alle thuisvakken.
U kunt terecht bij de administratie tot 17.00 uur, op de wedstrijddag vanaf 19.00 uur bij de kassa.

Toegangsprijzen voor losse kaartverkoop seizoen 2015-2016:

Lange zijde Oost tribune 20 euro (15 euro)
West tribune 17 euro (12,50 euro)
Korte zijde Noord tribune 12 euro (9 euro)
Zuid tribune 12 euro (9 euro)

Tussen haakjes staan de toegangsprijzen voor kinderen t/m 14 jaar en 65+

Op wedstrijddagen zijn de kassa’s van het stadion één uur voor aanvang van de wedstrijd open (tenzij anders aangegeven).

Kaarten zijn te koop bij verkooppunten van Ticketbox  of online
Bij Ticketbox betaalt u een toeslag van €3,50 per kaartje. Online betaalt u € 1,00 toeslag per kaartje.
Op wedstrijddagen kunt u een uur voor de aftrap een kaartje kopen zonder een toeslag te betalen. We kunnen alleen niet garanderen dat er nog voor alle tribunes kaarten beschikbaar zijn.

Bij de administratie is er ook voorverkoop, let op: op wedstrijddagen tot 17.00 uur daarna aan de kassa vanaf 19.00 uur.

Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor mensen in een rolstoel. Neem hiervoor contact op met FC Dordrecht via info@fcdordrecht.nl of bel op werkdagen tussen 10 en 17.00 uur naar de administratie: 078-6130000.

Foto 1: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.