FC Dordrecht family-actie

Bij de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax komende vrijdag 11 maart hebben we een speciale family-actie voor onze supporters!

Vanaf zaterdag 5 maart tot en met donderdag 10 maart 16:00 uur kun je als seizoenkaarthouder, maar ook als supporter die zich bij de aankoop van een ticket registreert voor de actie deelnemen aan deze family-actie. Bij deze family-actie kun je kinderen tot en met 13 jaar gratis meenemen naar de wedstrijd, zodat zij de sfeer kunnen komen proeven in ons stadion aan de Krommedijk!

 

Seizoenkaarthouders krijgen de mogelijkheid om 4 kinderen aan te melden en mee te nemen naar de wedstrijd. Supporters die een los ticket kopen en zich registreren hebben de mogelijkheid 2 kinderen aan te melden. Deze family-actie geldt voor kinderen tot en met 13 jaar.

Via deze aanmelding pagina kan je je registreren, wij zullen vervolgens de kaartjes voor de kinderen per mail naar je toesturen. Je ontvangt je extra kaartjes uiterlijk vrijdag 11 maart voor 18:00 uur. Na het grote succes van de vorige family-actie hopen we ook deze keer op veel aanmeldingen voor deze gezellige avond aan de Krommedijk!

Meld je nu hier aan voor onze family-actie!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.