FC Dordrecht en Vlemmings verlengen samenwerking met vier jaar tot 2026

FC Dordrecht en innovatiemanager Leon Vlemmings hebben de samenwerking verlengd met vier jaar. FC Dordrecht creëert daarmee continuïteit in de organisatie en haar toekomstvisie. FC Dordrecht haalde Vlemmings dit seizoen naar de Krommedijk om de transitie van de club te begeleiden naar een duurzame toekomst en voor voetbalzaken. Met Energiek Dordt heeft FC Dordrecht op 17 november 2021 inmiddels haar visie en beleidsplan gelanceerd. Hier wordt nu invulling aan gegeven.

Leon Vlemmings: “We hebben de afgelopen maanden met vele betrokkenen een sterk verhaal gecreëerd met Energiek Dordt. Een visie, plan en proces waar ik heel blij van word en waar ik enorm in geloof. De goede samenwerking met mensen binnen de club en de relaties die de afgelopen maanden zijn ontstaan in Dordrecht en Drechtsteden geven veel energie. Er ligt een uitdagende gezamenlijke ambitie naar 2025-2026 die we alleen door samenwerking gaan realiseren. Ik wil me daar volledig aan committeren en met heel veel energie helpen om die te realiseren.”

Algemeen directeur Hans de Zeeuw: “Het is uiteraard logisch dat na alle positieve reacties van de afgelopen tijd wij de ingeslagen weg een passend vervolg willen geven. Het is niet voor niets een (midden)lange termijn visie. Met name de positieve reacties die we vanuit onze stad en de regio vernemen sterkt ons in het vertrouwen dat we ook daadwerkelijk onze doelstellingen gaan bereiken. Ik wil wel benadrukken dat dit veel moeilijker had geweest zonder de inbreng van onze investeerder Sporttzz, die veel vertrouwen heeft in wat zij noemen de sterke lokale inbreng van onze organisatie. Stap voor stap verder bouwen aan ‘ons’ FC Dordrecht om met de impact en verbindende kracht van het Betaald Voetbal meer te gaan betekenen voor Dordrecht en Drechtsteden. Wij nodigen U graag uit om deel uit te gaan maken van ons groeiend netwerk waarbij wij een familiair gevoel nastreven.“

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.