FC Dordrecht en nieuwe kledingpartner Jartazi presenteren wedstrijdkleding 18/19

Vanaf het volgend seizoen wordt FC Dordrecht aangekleed door sportkledingfabrikant Jartazi. Het Belgische sportmerk en de Dordtse voetbalclub zijn een vierjarige contract overeengekomen. FC Dordrecht is daarmee de eerste Nederlandse betaald voetbalorganisatie (BVO) die zal uitkomen in Jartazi outfits. Ook de jeugdelftallen van FC Dordrecht én de kersverse amateurtak worden gekleed in nieuw ontworpen wedstrijdshirts. Als bonus zit het nieuwe Jartazi FC Dordrecht thuisshirt samen met toegang tot de aankomende playoff-thuiswedstrijd(en) in het vroegboekpakket bij de seizoenkaart 2018-2019.

 

Hans de Zeeuw over de nieuwe samenwerking: “FC Dordrecht is bijzonder verheugd met de nieuwe sportkledingpartner. Jartazi levert ons een compleet pakket wedstrijd-, trainings- en presentatiekleding, zowel functioneel als modern qua styling en draagcomfort. Tevens levert Jartazi een breed assortiment aan complementaire sportartikelen en merchandising die toegankelijk en betaalbaar zullen zijn voor onze supporters en volgers. De vierjarige verbintenis is een wederzijds teken van vertrouwen en geeft FC Dordrecht in de komende jaren een extra impuls in de verdere professionalisering en uitstraling.”

 

Jartazi sportswear is één van de hoofdrolspelers op vlak van teamwear in België, Nederland en Luxemburg. Jartazi Sportswear levert aan meer dan 300 sportclubs in diverse sporten.

Naast een ruime keuze uit de sportcollecties en sportmaterialen zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van gepersonaliseerde outfits.  Hier zijn de mogelijkheden eindeloos op vlak van ontwerp, kleuren en bedrukking. Jartazi sportswear is dan ook enorm trots dat het, samen met FC Dordrecht, hun nieuwe outfit heeft kunnen realiseren.

 

Ingeborg Vossen van Jartazi sportswear: “Net zoals jij het beste van jezelf geeft, doen wij dat ook en streven we naar de beste kwaliteiten en een hoog servicelevel. Het ‘2 in 1 concept’ verkort de communicatie tussen  club – merkhouder en producent. Dit gecombineerd met ons ‘unieke safety replenishment’ program zorgt voor een  servicelevel van +95%.  Jartazi sportswear beseft wat sport voor jou betekent, het vinden en verleggen van grenzen. Het presteren, het genieten en beleven van jouw sport.  We voelen ook die spanning en adrenaline. Het is een taal die we allemaal verstaan.”

 

De juiste keuzes, de juiste ondersteuning en het juiste materiaal.  Samen strijden, samen winnen.

Voorbeelden van Belgische BVO ’s met Jartazi als sportkledingpartner zijn KAA Gent, Sporting Lokeren, RWDM en Eendracht Aalst.

De samenwerking met FC Dordrecht is het startsein om de Nederlandse markt intensief te gaan bewerken en veroveren. Net zoals FC Dordrecht hebben wij ook ambitie om gestructureerd en zelfverzekerd te bouwen aan de toekomst. Inzet, ambitie, passie en visie zijn de hoekstenen waarop we verder werken.” Aldus Ingeborg Vossen.

shirts 1819

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.