FC Dordrecht en Mourik maakt werk van je

 

Kom direct werken en leren bij Mourik!

Bij de Mourik Vakschool krijg je ook zonder een diploma of relevante werkervaring de kans om vakspecialist te worden. Je start direct met een salaris en een contract. Je kan kiezen om opgeleid te worden tot vakman GWW (grondwerk-, wegen- en waterbouw), betonreparateur, isoleerder, pijpfitter, montagewerker of als industrieel reiniger. Jij krijgt een ervaren praktijkbegeleider die je alle kneepjes van het vak leert en een echte vakspecialist van je maakt!

 

Werken én leren

Bij de Mourik Vakschool start je direct met werken. De eerste helft van het jaar ga je met je vaste Vakschool team één dag in de week naar school. Daarnaast krijg je les op onze trainingsfaciliteiten in Rotterdam Europoort en Groot-Ammers én kom je natuurlijk op verschillende locaties in het land.

 

Bouwen aan jouw toekomst en die van Nederland

Mourik bestaat al bijna 90 jaar. Wat doen we? Samen zorgen wij ervoor dat mensen veilig van A naar B kunnen en droge voeten houden. Wij bouwen aan wegen, viaducten, dijken en bruggen. In Rotterdam werken wij voor de grootste klanten in de industrie. We bouwen dus letterlijk aan de toekomst van Nederland. Bouw jij met ons mee?

 

Wat doet een Vakspecialist?

Bij de Mourik Vakschool kan je kiezen om opgeleid te worden tot verschillende vakspecialisten. Maar wat doet een vakspecialist bij Mourik nu? We zetten twee functies even in de spotlight.

 

Vakman GWW

Als vakman- of vrouw in de GWW Industrie ben je dagelijks bezig met het voorbereiden en verfraaien van de woonomgeving. Het is afwisselend werk met altijd zichtbaar resultaat. Denk hierbij aan grondwerkzaamheden. Zowel handmatig als machinaal:

• leg je leidingen aan

• voer je kleinschalig straatwerk en verhardingswerkzaamheden uit

• maak je grondkerende constructies

 

Je bent niet snel uitgeleerd en je leert een breed scala aan skills! Meer weten? Meld je nu aan voor de Mourik Vakschool!

 

Betonreparateur

Als betonreparateur doe je alles om de kwaliteit en wapening van beton te herstellen en om roestvorming te voorkomen. Dit omvat onder andere:

• Betonspuiten

• Vloercoatings

• Aanbrengen brandwerende bekleding

• Repareren historisch beton

 

Het is een uitdagende, specialistische en veelzijdige functie, die je uitvoert in de stad, de provinciale wegen of in een industriële omgeving door heel Nederland. Je werkt zelfstandig en ook samen met toffe collega’s aan bestaande betonconstructies.

 

Meer weten? Meld je nu aan voor de Mourik Vakschool! Mourik maakt werk van je – mourikvakschool.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.