Nauwe samenwerking met Feyenoord

Op de Feyenoord nieuwjaarsreceptie heeft algemeen directeur Jan de Jong zojuist in zijn speech aangekondigd, dat zijn club en FC Dordrecht nauw gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is vooral het in Dordrecht op huurbasis stallen van meerdere spelers.

Feyenoord kiest voor samenwerking met FC Dordrecht en bewust niet voor een eigen (Jong) elftal in de voetbalpiramide. “Dit omdat daarmee een weg zou worden ingeslagen, die (te) lang duurt voordat Feyenoord-spelers op een acceptabel niveau spelen en omdat dat financieel een kostbare aangelegenheid is.”, aldus de Jong. “Het feit dat FC Dordrecht speelt in de eerste divisie, op natuurgras én onder de rook van Rotterdam maakt de club de ideale samenwerkingspartner voor Feyenoord.” 

FC Dordrecht directeur Hans de Zeeuw was aandachtig toehoorder bij zijn collega’s speech. “Aan de Costa del Sol heb ik met Jan de Jong en Martin van Geel de samenwerking onder aangename omstandigheden kunnen afronden. Wij zijn zeer verheugd dat we het plan – dat wij circa twee jaar geleden in de Kuip hebben voorgelegd – uiterlijk met ingang van volgend seizoen gaan effectueren. Vorig seizoen hebben wij met Gustavo Hamer al met succes een Feyenoord huurling in onze gelederen gehad. Crysencio Summerville heeft pas de overstap gemaakt en speelde afgelopen zondag zijn eerste officiële minuten in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Wij verwachten veel van hem en de andere Feyenoord-talenten die gaan volgen”, aldus de zichtbaar van trots glimmende De Zeeuw, die gisteren in zijn eigen nieuwjaarsreceptie alleen een hint kon geven dat er binnen 24 uur groot nieuws uit onverwachte hoek zou komen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.