FC Dordrecht en DPG Media gaan samenwerken

Strategisch Energiek Dordt partnership voor inwoners, bedrijven en organisaties in Smart Delta Drechtsteden.
FC Dordrecht gaat samenwerken met DPG Media. De grootste mediaorganisatie van Nederland is de komende drie seizoenen mediapartner van Energiek Dordt.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “DPG Media is in Nederland toonaangevend op het gebied van informeren, inspireren en entertainen. Via hun kanalen (radio, televisie, kranten, magazines, sites, apps en podcasts) en 80+ unieke merken (o.a. het Algemeen Dagblad, Qmusic, de Volkskrant en Nu.nl) hebben zij een enorm bereik. Maandelijks bereiken zij 91% van alle Nederlanders met nieuws, entertainment en online services. Door deze samenwerking kunnen wij ons gezamenlijk verhaal in Smart Delta Drechtsteden nu zeer gericht verder vertellen aan nog veel meer mensen. Op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Voor Energiek Dordt partners ontstaan er nu grote communicatiewaarden rondom de voor hen relevante thema’s. Wij zijn heel erg trots dat we zo’n sterke speler hebben kunnen verbinden aan Energiek Dordt.”

Charlotte van Asselt, Regiomanager Drechtsteden DPG Media: “De mooie initiatieven van Energiek Dordt verdienen de aandacht van alle inwoners in Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden. Met onze sterke lokale, regionale en landelijke merken zijn wij in staat iedere doelgroep, gericht en in een vertrouwde nieuwsomgeving te bereiken. In die hoedanigheid zijn wij met elkaar in contact gekomen, om te kijken hoe wij onze krachten kunnen bundelen en de community verder uit te bouwen. DPG Media gaat ook graag op zoek naar de verbinding en de samenwerking met bedrijven in de regio. En zo denken wij dat wij met Energiek Dordt en het netwerk in de Drechtsteden tot hele mooie campagnes en samenwerkingen kunnen komen. Wij kijken er dan ook ontzettend naar uit om samen met Energiek Dordt en haar partners inspirerende verhalen te creëren en kwalitatief onder de aandacht te brengen.’’

Energiek Dordt
Met Energiek Dordt bouwt FC Dordrecht samen met partners aan een waardevolle community. Een samenwerking tussen het betaald voetbal, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap, gezondheidszorg, overheid en maatschappelijke organisaties. Met de verbindende kracht van een volkssport willen wij samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Drechtsteden.

Inmiddels is het platform in 1 ½ jaar gegroeid naar 100 MKB bedrijven, 4 onderwijsinstellingen, 9400 studenten/leerlingen (hbo, mbo, vmbo), 39 organisaties/bedrijven programmaraad energieakkoord, potentieel van 89 verenigingen, 7 gemeenten Smart Delta Drechtsteden met zo’n 300.000 inwoners, 29 bestuurders van bedrijven/overheid/kennisinstellingen, 225.000 muziekliefhebbers en natuurlijk het betaald voetbal met 8,2 miljoen liefhebbers. www.energiekdordt.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.