FC Dordrecht deelnemer Napoleon Games Football Battle 2015

Tijdens de tweede editie van Napoleon Games Football Battle nemen de kunstenaars van de zaal het weer op tegen de profs van het veld.

Futsal Topsport Antwerpen staat tegenover FC Dordrecht en de Belgische profclubs Royal Antwerp FC, Sporting Lokeren, KV Kortrijk en KV Oostende. De Lotto Arena wordt op 3 januari 2015 wederom het grootste indoor voetbalstadion van België.

Napoleon Games Football Battle vindt plaats op een ideaal moment en is voor voetballers én supporters een aantrekkelijk evenement. Begin januari is een luwe voetbalperiode. Korte wedstrijden op een Domo kunstgrasveld met boarding staan garant voor spanning, sensatie en spektakel.

De peter van het tornooi is Johan Boskamp, dé pleitbezorger van het verzorgde, goede voetbal. “Vorig jaar hebben de spelers zich ontzettend goed geamuseerd op en naast het veld en dit is ook naar mijn mening de sterkte van Napoleon Games Football Battle. Ook het feit dat er dit jaar een Nederlandse ploeg deelneemt, namelijk FC Dordrecht, maakt het heel interessant.”

Ook de trainers van de deelnemende clubs kijken uit naar dit indoor voetbalevenement.

Trainer FC Dordrecht, Ernie Brandts:
“Ik weet nog hoe leuk ik het destijds als speler vond om met Kerst in de zaal te voetballen met de oudinternationals. Het is zo goed voor de sfeer. Op een bepaald moment begin je weer aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en waarom zou je dat niet doen in de meest plezierig denkbare setting? Training is leuk, maar wedstrijdjes spelen is het leukste wat er is. Zeker met het publiek erbij. We trainen zo techniek- en conditie elementen in wedstrijdsituaties en de
weersomstandigheden spelen geen rol. Ideaal! Het is ook een keer wat anders. Bovendien hebben we met Marvin Peersman en Funso-King Ojo twee Belgische spelers in de groep. Alles bij elkaar is het alleen maar plus plus plus.“

Karim Bachar (coach Futsal Topsport Antwerpen):
“ Napoleon Games Football Battle is een uniek concept, maar we weten niet goed wat we moeten verwachten. Het verschil is dat wij een hecht team zijn, maar wel met een kleinere kern, wat dan weer een nadeel kan zijn. Maar we kijken uit naar onze eerste deelname”

Peter Maes (trainer Lokeren):
“Door het winnen van de Napoleon Games Football Battle 2014 heeft de ploeg echt een boost gehad.
We haalden PO I en wonnen de bekerfinale. Het is een ideale voorbereiding voor de tweede seizoenshelft. En natuurlijk moeten we onze titel komen verdedigen.”

Ook presenting partner Napoleon Games kijkt reikhalzend uit naar dit tornooi.
“We kijken terug op een schitterende eerste editie, daarom zet Napoleon Games, zijn schouders opnieuw onder dit nationaal project. Elke sportliefhebber zal in de Lotto Arena ongetwijfeld spanning, plezier en top shelf entertainment beleven,” vertelt Nico Clauwaert, brand Manager Sport bij Napoleon Games. Bovendien is de timing goed gekozen, zo kan elke voetbalfan op een leuke manier de winterstop overbruggen.

De organisatie ligt in handen van Sportizon, ervaren in het organiseren van sportevents zoals Keizer Karel Cup, Na-Tour Criterium Wolvertem, Lotto Street Soccer en de Fandag Rode Duivels.

Tickets zijn beschikbaar bij Teleticketservice en bij de administratie van FC Dordrecht ( elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend).
Verkoopprijzen:
€ 21, – via de club
€13,-  (kinderen tot 11 jaar) via de club

Via andere verkooppunten:
€ 23, – via TeleTicketService (incl. administratiekosten)
€ 15, – voor kinderen tot 12 jaar (incl. administratiekosten)
€ 26, – op de dag zelf aan de kassa

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.