FC Dordrecht betreurt supportersmisdragingen

Het periodefeestje van FC Dordrecht werd na het laatste fluitsignaal verstoord door een aantal raddraaiers die zich in de richting van de gasten hebben misdragen. Ondanks de extra genomen maatregelen vooraf en de extra ingehuurde stewards is een groep er toch in geslaagd door een drietal hekken te breken en de vertrekkende bussen van Willem II te belagen.

Met dit volkomen belachelijke gedrag is de club te schande gemaakt. FC Dordrecht schaamt zich diep dat dit is voorgevallen en wenst zich hiervan nadrukkelijk te distantiëren. Mensen die met dit soort gestoord gedrag maling hebben aan ongeveer alle regels die in een voetbalstadion gelden wenst FC Dordrecht ook niet langer tot zijn supporters te rekenen.

Een aantal van de overtreders is inmiddels bekend en naar de overigen loopt een diepgaand onderzoek. De aangebrachte schade zal op de daders worden verhaald en allen zullen een langdurig stadionverbod worden opgelegd.

Komende week al zullen tevens nieuwe maatregelen worden getroffen.

Het was de bedoeling dat het vrijdag een feestje zou worden en daarvoor waren alle benodigde maatregelen getroffen. De supporters waren daarbij vooraf nogmaals schriftelijk geattendeerd op de geldende en het gewenste gedrag. Een kleine groep heeft het plezier van velen verstierd, dat betreurt FC Dordrecht ten zeerste.

Excuses aan Willem II die een verdiende overwinning behaalde en zijn supporters die dit niet op een gepaste manier hebben kunnen vieren.

Wordt vervolgd.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.