Extra inschrijfmomenten FC Den Bosch-FC Dordrecht!

Vrijdag spelen wij de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen FC Den Bosch. Bij minimaal een gelijkspel zijn we sowieso zeker van lijfsbehoud. Vanwege het belang van deze wedstrijd is de interesse om mee te reizen groot. Wij willen daarom iedereen de mogelijkheid bieden om in te schrijven. Laten we net als tegen Achilles ’29 zorgen voor wederom een vol uitvak!

Wil jij ook mee met deze busreis, dan kan je vanaf vanmiddag 13:00 uur ook inschrijven bij de administratie van FC Dordrecht. Vandaag tot 17 uur is de administratie geopend. Dinsdag, woensdag en donderdag kan dit de gehele dag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. Donderdagavond kan er ook tijdens de Supportersavond ingeschreven worden, dan tussen 20:30 uur en 22:00 uur.

Inschrijven kan voor de bus of op eigen vervoer. Autocombikaarten kunnen worden gekocht voor € 7,50 per persoon. Inschrijven gaat per kenteken. Omwisselen kan vrijdag tussen 18.00 en 18.30 uur voor het supportershome.

Wil jij mee met de busreis, dan kan je vanaf vanmiddag 13:00 uur ook inschrijven bij de administratie van FC Dordrecht. Vandaag zijn we tot 17 uur geopend. Dinsdag, woensdag en donderdag kan dit de gehele dag, de administratie is vanaf 9:00 uur tot 17:00 uur geopend. Donderdagavond kan er ook tijdens de Supportersavond ingeschreven worden, dan tussen 20:30 uur en 22:00 uur.
Kosten voor de bus bedragen € 20,00 voor volwassenen, AOW’ers en Lammetjes betalen € 15,00. Inbegrepen zijn de busreis en het wedstrijdticket. De bussen vertrekken vrijdag om 18:30 uur vanaf de Krommedijk.

De tussenstand is nu: Bus 1 vol, inschrijving bus 2 loopt!

Wij hopen dat vrijdag op veel support tijdens deze wedstrijd!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.