EndeOnline en FC Dordrecht gaan samenwerking aan!

Vanaf dit seizoen is EndeOnline partner van FC Dordrecht.

EndeOnline realiseert voor bedrijven in de Drechtsteden converterende maatwerk websites en helpt deze bedrijven te groeien door middel van online marketing. EndeOnline is een jong en snel groeiend bedrijf, met een kantoor in Alblasserdam. Er wordt verder gekeken dan alleen een mooie website, het is immers het allerbelangrijkste dat een website oplevert. Dit doet EndeOnline door de nieuwste marketingstrategieën en technieken toe te passen.

Naast het feit dat EndeOnline de club FC Dordrecht een warm hart toedraagt, zijn zij razend enthousiast over de nieuwe koers van FC Dordrecht: Energiek Dordt.

Sander van den Ende vertelt in gesprek met Soufiane Haddad, creatief commercieel manager FC Dordrecht: “Het is ontzettend leuk om verwelkomt te worden als jongste partner van FC Dordrecht. Ik geloof er sterk in dat het enthousiasme van beide kanten mooie dingen gaat opleveren. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking.”

Soufiane Haddad ”Met Sander van EndeOnline hebben we een partner aan boord die al jaren betrokken is bij de club als supporter en die nu als beginnend ondernemer de stap maakt naar een volwaardige partnership. Super dat wij Sander op deze manier een platform kunnen bieden om zijn dienstverlening onder de aandacht te brengen van onze achterban!

Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden’

FC Dordrecht heeft op 17 november 2021 Energiek Dordt gelanceerd. Een breed gedragen visie en plan voor een duurzame toekomst van het Betaald Voetbal in Dordrecht en Drechtsteden waarin samenwerken centraal staat. FC Dordrecht gaat met de verbindende kracht en impact van het Betaald Voetbal (PWC 2021) meer betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak. We hebben daarvoor een gezamenlijke ambitie gecreëerd die zich richt op energie en vitaliteit: Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.