En nu Sparta

De euforie heeft weer plaats gemaakt voor de realiteit. Eén dag heeft iedereen nog even na mogen genieten van die waanzinnige vrijdag en de ongekende climax, maar alle ogen zijn inmiddels gericht op komende zondag wanneer de volgende titanenstrijd op het programma staat: Sparta uit.

De reis naar het naburige Kasteel is voor de supporters een verplichte buscombi-regeling. De kaartverkoop via de Supporters Vereniging loopt al twee weken en naar verwachting zullen vier bussen de spektakelploeg zondag ondersteunen.

Aan de kassa’s van het stadion in Rotterdam West zijn geen kaarten verkrijgbaar. Hier zal door de autoriteiten strikt op toe worden gezien. Dit geldt ook voor sponsoren en businessclubleden.

Inschrijven voor de busreis kan aanstaande donderdagavond in het supportershome tussen 20:00 en 22:00 uur. Kaarten voor leden kosten € 20,00. Lammetjes krijgen € 5,00 korting en niet-leden kunnen voor drie tientjes mee naar Spangen.

De bussen vertrekken zondag om 13:15 uur vanaf de Krommedijk.

Spelers, trainers en staf hopen op een geweldige aanhang bij deze belangrijke wedstrijd, immers “Een echte Dordtenaar blijft altijd zingen voor zijn club”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.