Eerste wedstrijd van het jaar!

De Schapekoppen spelen morgen hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. FC Dordrecht mag in op bezoek bij Helmond Sport laten zien wat ze in huis hebben.

Morgenavond treedt FC Dordrecht aan in het SolarUnie Stadion waar het gelijk een belangrijk duel speelt. De Dordtenaren speelden de laatste wedstrijden goed voetbal, jammer genoeg verloren we onze laatste wedstrijd tegen MVV met 3-1. Dit betekende dat FC Dordrecht weer de hekkensluiter werd. Helmond Sport heeft in hun laatste 5 wedstrijden maar twee wedstrijden verloren. In de vorige speelronde speelden ze met 2-2 gelijk tegen Jong AZ.

De Schapekoppen hebben altijd nog een open rekening tegen Helmond Sport. FC Dordrecht verloor vorig jaar namelijk nipt met 1-2 van de Brabanders. Met doelpunten van Dean Koolhof en Thomas Kok liep Helmond Sport uit naar 0-2. In de laatste 10 minuten kwamen de Schapekoppen terug en schoot Jordy Wehrmann van 25 meter de 1-2 binnen. Door de het stop zetten van de competitie heeft FC Dordrecht nog geen revanche kunnen nemen tegen de Helmondenaren.

Met het nieuwe jaar kunnen we een minder jaar weer afsluiten en starten we 2021 met een schone lei. En hoe goed zou het voelen als we dit jaar beginnen met een overwinning op Helmond Sport?!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.