Eerste van reeks promotie-kandidaten op bezoek aan De Krommedijk

Aanstaande vrijdag, 25 maart, speelt FC Dordrecht tegen ADO Den Haag in speelronde 32 van de Keuken Kampioen Divisie. Voor de verandering wordt er vrijdag afgetrapt om 21.00 uur in plaats van het gebruikelijke tijdstip van 20.00 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos. Hij floot dit seizoen viermaal eerder een wedstrijd van de Schapekoppen. Wij hopen weer op een mooie support aan De Krommedijk. De wedstijd is ook live te zien op ESPN 2 en te volgen via ons liveverslag op Twitter.

 

 

 

ADO Den Haag is de eerste van een reeks van vier promotie-kandidaten die een bezoek zullen brengen aan De Krommedijk. Voor de laatste drie thuiswedstrijden van dit seizoen hebben wij een drie-tweetje geïntroduceerd, waarbij je slechts voor twee wedstrijden betaalt, maar geen wedstrijd hoeft te missen! Bestel jouw passe-partout in onze ticketshop.

 

Doorschakelen na verlies in Velsen-Zuid

Na een goede week met een gelijkspel tegen Jong Ajax en winst op TOP Oss moest FC Dordrecht afgelopen vrijdag buigen voor Telstar. In een trage wedstrijd in Velsen-Zuid verloor FC Dordrecht met 1-0. Mede door vermoeidheid na twee intensieve wedstrijden tegen Jong Ajax en Top Oss konden de Schapekoppen geen punten mee terug naar Dordrecht nemen.

 

Revanche voor eerder dit seizoen

Eerder dit seizoen speelde FC Dordrecht op 26 november 2021 tegen ADO Den Haag. Het werd toen 5-1 voor de Hagenezen. Ditmaal speelt FC Dordrecht thuis tegen ADO en liggen er misschien kansen voor de Schapekoppen. FC Dordrecht is in een redelijke vorm, van de laatste vijf wedstrijden werden er twee gewonnen en twee verloren. Er werd ook eenmaal gelijkgespeeld. ADO Den Haag verloor tweemaal in de laatste vijf wedstijden. De Hagenezen wonnen eenmaal en speelden tweemaal gelijk. Misschien dat de Dordtenaren vrijdag dus kansrijk kunnen worden tegen de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie.

 

Pascu komt zijn oude ploeg tegen

Onze middenvelder Pascu blikt met ons vooruit op het duel tegen ADO. Daarnaast vertelt de middenvelder hoe hij zijn tijd in Dordrecht beleeft en of hij tevreden is met zijn seizoen tot nu toe. Kijk hieronder de hele video!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.