Een zware klus in Breda

NAC Breda-uit mag met recht een zware wedstrijd worden genoemd door iedere Dordtenaar. Vanaf 1994 wist FC Dordrecht er geen enkele keer vandoor te gaan met de volle buit. Maar gelukkig biedt het verleden geen garanties voor de toekomst.

Het spel van onze Schapekoppen was de afgelopen wedstrijd namelijk zeer acceptabel te noemen. Ook door drie punten over te houden aan het duel met Jong Ajax heeft de ploeg het nodige vertrouwen getankt.

En dat NAC moeite heeft met laagvliegers bleek maar weer in het Brabantse onderonsje tegen TOP Oss, waar de geel-zwarten bleven steken op 0-0. Echter staat de nummer drie van de competitie niet voor niets zo hoog genoteerd, want de wedstrijd daarvoor werd met 2-4 gewonnen bij FC Eindhoven.

De laatste keer dat FC Dordrecht een puntje overhield aan de uitwedstrijd in Breda is alweer vijf jaar geleden. Na een 2-0 achterstand wist FC Dordrecht orde op zaken te stellen door doelpunten van Giovanni Korte en Everon Pisas. Zo eindigde de wedstrijd in 2-2.

Al met al genoeg redenen om met een bovengemiddelde interesse aan de buis gekluisterd te zitten zondagavond. De driepunter van afgelopen zaterdag smaakt immers naar meer!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.