Een leuk weerzien met oud-spelers van FC Dordrecht

Vrijdagavond speelt FC Dordrecht een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Bij de Eindhovenaren spelen enkele oud-spelers van FC Dordrecht. Verdediger Rodney Klooster en aanvallers Joël Thomas en Mart Lieder zijn gewezen Dordrecht-spelers.

Rodney Klooster speelde in 2016 enkele wedstrijden voor FC Dordrecht waarna hij een contract kon tekenen bij AS Trenčin in Slowakije. Ook daar kon Rodney niet veel minuten maken en daarom keerde hij in januari terug om te beginnen aan een nieuw avontuur bij FC Eindhoven.

Ook Joël Thomas speelde in het seizoen 2016/17 voor FC Dordrecht. De Franse spits speelde 32 wedstrijden bij de Dordtenaren en kon daarin 7 goals maken. Na één seizoen bij de Schapekoppen trok hij naar FC Oss om na enkele weken te vertrekken naar FC Eindhoven.

Mart Lieder speelde dan weer in het seizoen 2014/15 voor FC Dordrecht, dat toen uitkwam in de Eredivisie. Hij speelde 23 wedstrijden voor Dordt en kon daarin 3 goals maken. Na een omzwerving in Zwitserland kwam Lieder bij FC Eindhoven terecht waarin hij makkelijk de weg naar het doel weet te vinden. Mart is dit seizoen topscoorder in de Jupiler League met 20 doelpunten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.