Een Dordtenaar blijft altijd zingen

Vanavond een heerlijke avond in ons stadionnetje. De spanning voor de beslissende wedstrijd tegen Willem II heeft een geweldige voetbalsfeer in Dordrecht teweeg gebracht. De Krommedijk gaat helemaal vol lopen voor de ontknoping in de eerste periode.

FC Dordrecht is dit seizoen met een nieuw elftal fantastisch van start gegaan en voert al sinds het begin van de competitie de ranglijst aan. Een unieke prestatie die veel enthousiasme teweeg brengt.

Voor vanavond vragen wij jullie medewerking op de tribune. Met name waar het gaat om de bereikbaarheid van Klaus Place door andere supporters. Houd het pad voor de tribune vrij zodat mensen er makkelijker door kunnen. Begrijp dat ook om inkomsten voor de club gaat.

Maak er vanavond ook een mooi plaatje voor de televisie van. Onze wedstrijd wordt weer rechtstreeks uitgezonden. Ga dus op de tribune zitten (staan) en laat de trappen en looppaden vrij. Eigenlijk dus gewoon zoals het volgens de regels hoort.

Voor alle duidelijkheid. FC Dordrecht heeft nog altijd een voorwaardelijke sanctie bij de KNVB. In het geval van spreekkoren en/of het gooien van voorwerpen of vloeistoffen zal jullie club ernstig benadeeld worden. Houd hier alsjeblieft rekening mee als er per ongeluk iets mocht gebeuren wat jullie niet zo leuk vinden.

Tenslotte wensen wij jullie een geweldig mooie wedstrijd en hopelijk een feestelijke achtergrond. Let er op dat het ook na afloop van de wedstrijd niet is toegestaan het veld te betreden.

En voor de rest: blijven zingen voor de club!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.