Een bezoekje aan Voedselbank Dordrecht

Met de kerstgedachten in het achterhoofd hebben Andries Noppert, Quincy Hogesteger en Ian Smeulers vorige week een handje geholpen bij de Voedselbank Dordrecht. Daarnaast heeft FC Dordrecht 700 wedstrijdkaarten toegevoegd aan de voedselpakketten om de feestdagen voor velen meer glans te geven.

De drie selectiespelers vielen bij binnenkomst direct met hun neus in de boter. Onder toeziend oog van verschillende vrijwilligers van de voedselbank konden Andries, Quincy en Ian direct aan de slag met het samenstellen van pakketten. Ondanks dat er geen warming-up was afgewerkt ging het samenstellen en inpakken de spelers goed af. Het bezoekje aan de Voedselbank Dordrecht zorgde ook voor een stukje bewustwording, zo zei Andries: “Als je goed om je heen kijkt met de gedachten dat er veel mensen zijn die het minder hebben, is dit initiatief natuurlijk heel erg mooi.”

Verder hebben de spelers een korte rondleiding gehad van voorzitter Matthijs van Muijen, die op zijn beurt zichtbaar gelukkig was met het initiatief. Zo zei hij: “Wij vinden het een erg mooi initiatief van FC Dordrecht. Wij zetten ons in om voedselverspilling tegen te gaan en arme mensen te helpen aan een voedselpakket. Wij vinden het mooi dat FC Dordrecht dit initiatief steunt.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.