Duel in Velsen-Zuid tussen nummers 15 en 17 van de KKD

Vrijdag 18 maart kruist FC Dordrecht de degens met SC Telstar. Het duel in de 31ste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie wordt gespeeld in Velsen-Zuid in het BUKO Stadion. Er wordt afgetrapt om 20:00 uur. Het duel staat onder leiding van Luuk Timmer, de scheidsrechter floot dit seizoen eenmaal eerder een wedstrijd van de Schapekoppen. Het duel is te volgen via het schakelprogramma van ESPN en via ons Live Twitterverslag.

 

Top vorm doortrekken!

In de afgelopen week heeft FC Dordrecht goed gepresteerd. Een verdiend gelijkspel tegen Jong Ajax en een knappe overwinning tegen TOP Oss. FC Dordrecht zit in een goede vorm en het is zaak om deze vorm nu door te zetten in het duel tegen SC Telstar.

 

Telstar is een lastige tegenstander

In de laatste vijf jaar speelde FC Dordrecht en Telstar acht keer tegen elkaar. Van deze acht wedstrijden wist FC Dordrecht er twee te winnen. Op 29 maart 2021, thuis met 1-0 in de KKD en op 19 juli 2018 in een oefenduel in Velsen-zuid met 1-2. FC Dordrecht wist verder niet te winnen in de afgelopen vijf jaar tegen Telstar. Maar spannend was het altijd wel. De duels eindigden vaak met maar één doelpunt verschil. Alleen op 7 september 2018 wist Telstar in Dordrecht met 1-4 te winnen.

Op het moment verkeert FC Dordrecht in een betere vorm dan Telstar. Telstar wist van zijn laatste vijf duels er niet een te winnen. Het speelde tweemaal gelijk en verloor drie keer. FC Dordrecht won van zijn laatste vijf wedstrijden tweemaal, speelde tweemaal gelijk en verloor één keertje.

 

”We have to keep the feeling of winning”

Samen met Ersin Zehir blikken wij vooruit op het duel tegen SC Telstar. De defensieve middenvelder speelde tot nu toe negen wedstrijden in het eerste elftal van FC Dordrecht. Hij is een vaste waarde in het elftal van Michele Santoni en bewijst zijn waarde elke wedstrijd. Het hele interview zien? Kijk dan op de video hieronder!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.