‘Dramatisch wat we hebben laten zien’

De teleurstelling was met bakken van de Dordtse gezichten af te scheppen na de derde teleurstelling in eigen huis in successie. Lars Veldwijk, de spits die de hoop na de pauze tegen FC Den Bosch nog terugbracht met zijn treffer, was duidelijk: ,,Het is schandalig wat we hebben laten zien. Ik weet niet hoe het komt, misschien heeft het met de maandagavond te maken. Eer zat totaal geen beleving in,” karakteriseerde de huurling van FC Utrecht een verloren avond.

Veldwijk had afgelopen vrijdag tegen Go Ahead Eagles driemaal de winnende treffer op de schoen, maar bleef toen droog staan. Zijn treffer tegen FC Den Bosch voelde niet als een opluchting. ,,Al was het nog het enige hoogtepuntje van de avond. Het schot van Roderick (Gielisse, red.) belandde via de keeper voor mijn voeten. Dat was lekker, maar verder heb ik geen plezier beleefd.”

Interim-trainer Gert Kruys wacht na de ontmoeting tegen zijn oude club nog steeds op de eerste zegepraal sinds zijn aantreden. ,,Ik ben erg ontevreden over mijn eigen ploeg. Ik miste passie en vuur, elementen die in de vorige wedstrijd nog tot kansen leidden. Het was zuur dat we 0-1 achter kwamen. In de rust bracht ik nog frisse jongens om wat te forceren. Ik ging er na de 1-1 goed voor zitten, tot het moment dat Seuntjens bij Den Bosch in de ploeg kwam. We hadden op hem geen vat. Het was een loodzware wedstrijd, wellicht had dat ook met de vermoeidheid van het duel van vrijdag te maken,” aldus Kruys, die in de rust Moussa Kalisse in de kleedkamer liet omdat hij bang was dat de spits rood zou krijgen.

Tekst: Arco Bomgaars / AD
Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.