Dordrecht vindt punt tegen Eagles

Uiteindelijk was er tevredenheid met de puntendeling: 1-1, bij de thuisclub dan want Go Ahead had op basis van de spelverhoudingen meer verdiend. Beide ploegen moesten nu inleveren op de ranglijst, maar in de strijd om de laatste ticket voor de play-offs staat concurrent FC Den Bosch (dat zelf met 0-3 bij Emmen won) nog wel in het vizier.

De wedstrijd tegen FC Dordrecht en Go Ahead Eagles leek ten onder te gaan aan de spanning in en rond het veld. Voetballend kwam het duel niet echt op gang en de gasten hadden niet al te veel moeite het verwoed, maar vooral met de lange bal, naar openingen zoekende Dordrecht van zich af te houden. Het meeste vermaak kwam nog vanaf de tribune waar de aanhang zich met gezang zichtbaar amuseerde. Zelfs de (verdiende) 0-1 van Janota kon het vermaak niet verstoren.

Na rust, met Jongebloet voor Van der Sloot, kwam FC Dordrecht aanvallend beter uit de verf. De wedstrijd won aan aantrekkelijkheid, zonder overigens echt goed te worden. Go Ahead bleef daarom redelijk eenvoudig op de been en was zelfs dichtbij de nekslag voor de thuisclub, maar de vrije schietkans van Pedro eindigde op de binnenkant van de paal.

Negen minuten voor tijd had Dordt het fortuin aan zijn zijde toen de Deventer verdediger Bus de bal onbedoeld over zijn eigen keeper in het doel kopte. De 1-1 werd met grote vreugde ontvangen en tot het eindsignaal bewaard.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.