Dordrecht haalt met Ilias Bronkhorst nieuwe versterking binnen

FC Dordrecht heeft zich in de laatste week van de transfermarkt nog versterkt met Ilias Bronkhorst. De rechter vleugverdediger komt transfervrij over van NEC en tekende op de Krommedijk een contract voor één jaar met een optie voor het seizoen 24/25.

Opgegroeid bij de Koninklijke HFC ontdekte Telstar zijn talenten waar Ilias Bronkhorst in twee jaar tot 55 wedstrijden. Bij NEC maakte hij de stap naar de eredivisie, in Nijmegen kwam Bronkhorst in twee seizoenen tot 18 invalbeurten waarna zijn aflopende overeenkomst deze zomer niet verlengd. Een buitenkansje voor Dordrecht dat daar graag gebruik van maakt.

“Ik ben blij dat FC Dordrecht mij de kans wil geven om weer aan voetballen toe te komen. Het is lang geleden dat ik een hele wedstrijd heb gespeeld en sta te popelen om weer aan de bak te gaan. Dordt heeft ambitie en ik ook. Het klikte meteen toen we met elkaar in contact kwamen”, aldus Ilias Bronkhorst.

Trainer Michele Santoni: “Wij hadden nog behoefte aan een aanvulling op die positie. We willen dit jaar wat laten zien en een stabiel seizoen draaien. Daarvoor moeten alle plekken dubbel bezet zijn. Ilias is een talentvolle speler die goed bij de groep past”.

Foto: Shane Winsser / WinsserVisuals

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.