Donderdag 4 oktober Startersdag Drechtsteden

Op donderdag 4 oktober wordt er de Startersdag Drechtsteden georganiseerd bij FC Dordrecht. De starters van nu zijn de ondernemers van de toekomst. Startersdagen.com is de vernieuwde startersdag vol met kennisdeling, inspiratie gericht op 3 soorten starters: pre-starters, opstartende starters en ondernemers met een jong bedrijf tot maximaal 3 jaar. Ieder evenement wordt door de weeks in de avonduren regionaal gehouden en gemiddeld bezocht door minimaal 100 tot 150 starters die behoefte hebben aan hulp en ondersteuning.

Een startersdag bestaat uit verschillende soorten kennispartners en in verschillende vormen. Deze worden gevormd door landelijke en regionale organisaties en overheden. Allen met het doel om starters verder te helpen in het opbouwen of verder uitbouwen van hun jonge onderneming. Dit doen zij door aanwezig te zijn met een stand en/of via het geven van seminars, workshops of masterclasses. Uit deze op 1 op gesprekken of presentaties worden vaak samenwerkingsverbanden en begeleidingstrajecten gevormd met een klantrelatie tot gevolg.

Binnen het avondprogramma vinden 4 elementaire onderdelen plaats: plenaire sessies met kennisdeling, startersmarkt met standhouders en seminars, presentaties en workshops.

Bent u als starter op zoek naar kennis, netwerk en inspiratie? Ga dan voor meer informatie naar www.startersdagen.com

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.