Display4all en FC Dordrecht verlengen het partnership met 3 jaar

Duurzaam partnership met Energiek Dordt.

Display4all behoort tot een van de toonaangevende Audiovisuele bedrijven in onze regio. Op basis van een totaal pakket levert Display4all oplossingen voor het overbrengen van informatie. Als B2B bedrijf leveren wij aan het MKB-, sport en zorgbranche. Een aantal producten worden in eigenbeheer ontwikkeld zoals de Digitale Receptie, de Aanmeld zuil, ZorgTV en NarrowCasting. Maar u kunt bij Display4all ook terecht voor video-vergaderen, draadloos presenteren en LED schermen van klein tot groot. Kortom een breed scala aan producten voor uw bedrijf of instelling. Display4all zal altijd zoeken naar beste oplossing voor de klant. Wij zijn merk onafhankelijk en werken met goed opgeleide medewerkers. Wij verzorgen een AV-vriendelijk werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen.

Wouter Gorter; ‘’Al ruim 25 jaar zijn wij als bedrijf verbonden aan FC Dordrecht en dat voelt nog steeds goed. Zeker gelet op de weg die ingeslagen is met het plan Energiek Dordt. Mede door deze visie hebben wij besloten om onze samenwerking uit te breiden voor een langere periode’’

Soufiane Haddad; ’’Wouter is al ruim 25 jaar verbonden aan de FC en daarom is het nog mooier om te zien hoe ook Display4all meegaat op de bijzondere reis die we met Energiek Dordt hebben ingezet”. 

Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden’

FC Dordrecht heeft op 17 november 2021 Energiek Dordt gelanceerd. Een breed gedragen visie en plan voor een duurzame toekomst van het Betaald Voetbal in Dordrecht en Drechtsteden waarin samenwerken centraal staat. FC Dordrecht gaat met de verbindende kracht en impact van het Betaald Voetbal (PWC 2021) meer betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak. We hebben daarvoor een gezamenlijke ambitie gecreëerd die zich richt op energie en vitaliteit: Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.