DIKW Intelligence Matchday-partner FC Dordrecht – FC Eindhoven

 

 

DIKW Intelligence

DIKW Intelligence bestaat sinds 2007 en is een toonaangevende full-service dienstverlener op het gebied van intelligence. Van Data naar Informatie naar Kennis naar Wijsheid. DIKW helpt organisaties meer data gedreven te worden en het potentieel uit de data te halen. Of het nu gaat over klant ontwikkelingen of container bewegingen.

Full-service betekent dus een integrale dienstverlening van: opleidingen, advisering, consultancy, ontwikkeling, implementatie en beheer van data gedreven toepassingen.

DIKW richt zich met data warehousing, business intelligence, data science en artificial intelligence op het MKB en speelt in op de nieuwste ontwikkelingen.

Bluemine

DIKW Intelligence heeft onder het label Bluemine een eigen data platform. MKB bedrijven hebben vaak niet de kennis of de capaciteit in huis om om alle data te beheren. De specialisten van Bluemine ontzorgen u. Als ondernemer kunt u zich volledig richten op het analyseren van uw data middels de inzichtelijke rapportages en dashboards. Samen met u zorgt Bluemine voor een platform op maat. U wordt begeleidt in de zaken die nieuw voor u zijn. Als full service provider voor uw informatie behoefte beheert Bluemine uw data platform en neemt terugkerende technische werkzaamheden uit handen.

Academy

Omdat de methodieken in het datalandschap snel veranderen en DIKW Intelligence inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen leiden we ook mensen op in onze DIKW Academy. Zo geven we opleidingen op het gebied van data science, data engineering en artificial intelligence.

FC Dordrecht en DIKW

Inmiddels is DIKW Intelligence al meerdere jaren sponsor van FC Dordrecht. U zult ons logo wel eens voorbij gelopen zijn in de afgelopen jaren. Daarnaast zijn we regelmatig te vinden op de Business Seats van FC Dordrecht. Zeer recent heeft DIKW Intelligence besloten om het contract met FC Dordrecht met 3 jaar te verlengen. We zijn de komende jaren dus weer van de partij, waarbij u ons altijd kunt aanspreken als u vragen heeft over data en hoe u daar nou geld mee kunt verdienen of besparen. We zien een mooie en energieke toekomst van FC Dordrecht voor ons, waar we graag aan bijdragen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.