DERDE PERIODE VOOR DORDT?

Na de verrassende overwinning bij De Graafschap ligt de derde periodetitel ineens binnen handbereik voor FC Dordrecht. Omdat Emmen, Ajax, Volendam en Telstar allemaal tegelijk de punten lieten liggen, kwam Dordt alleen bovenaan de ranglijst. Maandagavond zal een zege op RKC Waalwijk volstaan om de Bronzen Stier naar de Krommedijk te brengen.

Het geluk lijkt de Schapekoppen ineens toe te lachen. Dat is wellicht een voorbode voor de alles beslissende wedstrijd tegen RKC. Maar er wordt niet voor niets gezegd dat je geluk ook zelf af kunt dwingen. In Doetinchem toonde het elftal van Gérard de Nooijer andermaal de onverzettelijkheid waarmee het na de winterstop een karrenvracht aan punten bijeen speelde. Op basis van strijdlust en inzet bleef het op de sfeervolle Vijverberg overeind terwijl het – zeker in de slotfase – nog de beste kansen had op meer.

Het kan nu gaan gebeuren! De Play Offs kunnen worden bereikt. In de voorbereiding was Dordt in een swingende wedstrijd al met 4-2 te sterk voor RKC en op basis van de periodestand lijken er andermaal kansen te liggen, de Waalwijkers haalden slechts één overwinning. Maar dat zegt natuurlijk niets. Het zal een spannende avond gaan worden, maar daarvoor komt het publiek ook naar het stadion.

Toegangskaarten zijn online te bestellen en de kassa’s gaan om zeven uur open, zorg er wel voor een legitimatie mee te nemen. De aftrap in het Riwal Hoogwerkers stadion is om 20:00 uur.

 

Foto: degraafschap.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.