De wintertransferperiode

Er is een eind gekomen aan deze bewogen wintertransferperiode. Twee spelers hebben de Krommedijk verlaten en vier spelers hebben de selectie versterkt. Met deze nieuwe aanwinsten zal FC Dordrecht zich opstomen voor de tweede seizoenshelft.

Inkomende transfers:
De eerste aankoop van de transferwindow was de 23-jarige Duitse-Turk Sahverdi Cetin. De voormalig jeugdinternational van Duitsland komt over van Super Lig club Ankaragucu. De middenvelder tekent tot 2024 met optie tot nog een jaar.

Vervolgens was het Abdallah Aberkane die transfervrij werd aangetrokken. Abdallah is geboren in Gouda en speelde in de jeugd van Ajax en ADO Den Haag. De verdediger heeft een contract voor 1,5 jaar getekend met optie voor nog een jaar.

De volgende winteraankoop was Tim Receveur. Hij heeft voor de komende 2,5 jaar voor FC Dordrecht getekend. De ervaren middenvelder speelde in totaal 245 wedstrijden in het Betaald Voetbal voor o.a. VVV Venlo, De Graafschap en Almere City.

De laatste speler van de transferperiode was Tidjany Touré. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord. De 20-jarige buitenspeler werd in 2014 gescout door Paris Saint-Germain en speelde 7 seizoenen in de jeugdopleiding.

Uitgaande transfers:
Sefik Abali heeft de club verlaten. De Oostenrijkse-Turk heeft voor 2,5 jaar getekend bij Iskenderunspor, dat uitkomt op het derde niveau in Turkije. De 20-jarige verdediger heeft in totaal 5 wedstrijden voor FC Dordrecht gespeeld.

Ook Feyenoord-huurling Aliou Baldé maakt geen deel meer uit van de selectie van FC Dordrecht. De buitenspeler die dit seizoen acht keer scoorde voor de Dordtenaren is verkocht aan de Zwitserse voetbalclub: FC Lausanne-Sport.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.