De ‘Verlenging’ met Venéco

Deze zondag gaan wij ‘De Verlenging’ in met Venéco. Al ruim drie jaar zijn we trotse partner van FC Dordrecht en staan wij achter de club. Als partner steunen we FC Dordrecht, net zoals wij als partner onze klanten steunen met hun ICT.

Als ICT-leverancier geloven we in sterke relaties en hebben we oog voor de eindgebruiker. We trekken dus samen op met onze klanten en verplaatsen ons in hun business om de ideale ICT-oplossing aan te bieden. Een ICT-oplossing op maat, want voor iedere organisatie is die anders.

 

Completer, dus beter

Venéco is ontstaan in 1995 vanuit een zolderkamer waar gepassioneerd werd gebouwd aan computers. In de loop der jaren is de passie verder ontwikkeld en uitgebreid en is de zolderkamer verruild. Recent zijn we nog verhuisd naar het pand van DB+, waarmee we ons dienstenportfolio hebben uitgebreid. Dat betekent een completer aanbod en dus een betere dienstverlening. Completer, dus beter.

Binnenkort zullen Venéco en DB+ samen onder één naam verder gaan en kunnen we onze gezamenlijke passie inzetten en als betrokken ICT-partner voor onze klanten.

 

Onze collega’s maken het verschil

De passie van waaruit Venéco is ontstaan, is de passie die onze collega’s nog steeds hebben. Die passie hebben ze voor hun vak en delen zij met elkaar. We zijn professionals met plezier en dat merk je iedere dag. Zowel als klant, als ook collega’s onderling.

We investeren in de persoonlijke relaties en hebben bijvoorbeeld een uitgebreid vitaliteitsprogramma, organiseren regelmatig teamuitjes en houden van een prettige werksfeer. Dat is de manier waarop we samenwerken én bijvoorbeeld de reden dat je onze collega’s soms tegenkomt bij FC Dordrecht. Want net als bij FC Dordrecht geloven we in samen strijden, is samen winnen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.