De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon: Een feest van vitaliteit en gemeenschapszin

De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon: Een Feest van Vitaliteit en GemeenschapszinDe spanning bouwt op in Dordrecht en omstreken, want de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon maakt zijn opwachting. Dit evenement, dat de krachten bundelt met Fortius en Energiek Dordt, belooft weer een sportieve hoogdag te worden die deelnemers en toeschouwers dichter bij elkaar brengt. Met een rijke keuze aan afstanden – de halve marathon, 5 kilometer en 10 kilometer – biedt het evenement voor ieder wat wils. Bovendien markeert de halve marathon dit jaar een bijzondere terugkeer in het regionale loopcircuit StardGRL, een ontwikkeling die lopers uit de wijde omgeving aantrekt.

Een Hart voor Gezondheid en Gemeenschap

Bastiaan Snick, directeur van Riwal Benelux, spreekt vol verwachting uit over het evenement, dat niet alleen Riwal-medewerkers maar de hele gemeenschap samenbrengt in de naam van gezondheid en vitaliteit. “Gezondheid staat bij ons op een voetstuk”, zegt Snick, en benadrukt de toewijding van Riwal aan het welzijn van iedereen in de Drechtsteden. Dit jaar gaat de aandacht niet alleen uit naar de fysieke fitheid, maar ook naar een nobeler doel: de Stichting Reanimatie Drechtsteden, waarvoor het evenement fondsen wil werven.

Sport: Goed voor Lichaam en Geest

Leon Vlemmings, innovatiemanager bij FC Dordrecht / Energiek Dordt, onderstreept het belang van beweging voor zowel fysieke als mentale gezondheid:Bewegen, sporten is goed voor lichaam en geest. Een doel stellen en een uitdaging aangaan van ruim 21 km hardlopen eveneens. Wij wensen de deelnemers veel loopplezier. Mooi dat Riwal dit ondersteunt vanuit sterke overtuigingen en zij hun naam verbinden aan een sportevent in onze stad en regio.’’

Doe Mee en Win!

De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon gaat verder dan alleen het sportieve. Deelnemers maken kans op unieke prijzen, ter beschikking gesteld door FC Dordrecht, waaronder een gesigneerd wedstrijdshirt, twee tickets voor de wedstrijd tegen Willem II op vrijdag 3 mei, en een unieke FC Dordt Cap. Deze extra motivatie maakt de marathon niet alleen een test van uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen, maar ook een spannende kans op bijzondere beloningen.

Dit evenement belooft een ware viering te worden van sport, gezondheid, en gemeenschapszin. Het toont aan hoe sportevenementen kunnen dienen als een krachtig platform voor positieve sociale impact, terwijl ze tegelijkertijd het belang van gezond leven benadrukken.

 

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.