De Dordtse DJ Wessel S draait in een leeg stadion van FC Dordrecht

Voor de Dordtse DJ Wessel S dit jaar geen volle koningsdag agenda maar een optreden op de middenstip van FC Dordrecht in een leeg stadion. Op dit moment is het in verband met de Corona maatregelen niet mogelijk voor FC Dordrecht om te voetballen en is het voor DJ Wessel S niet mogelijk om op te treden. Om de inwoners van de Drechtsteden toch te voorzien van muziek zijn zij samen tot deze unieke samenwerking gekomen. De beelden van het optreden zijn aanstaande vrijdagmiddag te bekijken via de social media kanalen van Wessel S.

De normaal drukke Dordtse DJ heeft het op dit moment een stuk rustiger. ,,Het zijn zware tijden op dit moment, ik kan nergens optreden voor publiek wat betekend dat ik geen werk en inkomsten heb. De vrije tijd die ik nu heb besteed ik daarom creatief en daar is onder andere deze toffe samenwerking met FC Dordrecht uit ontstaan. Ik ben hen dan ook heel dankbaar voor deze unieke kans!

Met de creatieve samenwerking tussen DJ Wessel S en FC Dordrecht is er voor het eerst in weken weer actie op het veld. “Muziek en sport hebben de gave om mensen te verbinden. Door alle maatregelen missen wij het samenkomen op vrijdagavond in het Riwal Hoogwerkers Stadion en andere feesten en partijen. Met dit initiatief wordt alles waar wij van houden een stukje dichterbij gebracht.” Aldus Commercieel Manager Henk Donkervoort.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.