Danzell Gravenberch keert terug aan de Krommedijk

Weer een nieuwe aanwinst voor FC Dordrecht! Danzell Gravenberch maakt de overstap van TOP Oss naar FC Dordrecht. De 25-jarige Amsterdammer zet zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen. De aanwezigheid van Harry van den Ham, tegenwoordig technisch directeur en met wie hij eerder samenwerkte bij FC Dordrecht, heeft voor Gravenberch de doorslag gegeven.

“FC Dordrecht ziet in Danzell de gewenste spits en dat spreekt hem bijzonder aan. Hij ziet dit als een mooie springplank om terug te komen richting de top”, laat zaakwaarnemer Stefano van Delden weten. Gravenberch speelde het afgelopen halfjaar voor TOP Oss, waar hij tot elf officiële wedstrijden kwam. Bij de huidige nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie speelde hij afwisselend als spits en als centrumverdediger, maar FC Dordrecht wil hem een kans geven als aanvaller.

Gravenberch keert terug aan de Krommedijk, waar hij eerder in 2015 en 2016 speelde. De voormalig international van Oranje Onder-16, Onder-17, Onder-18 en Onder-19 doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam daarna uit voor NEC, het Roemeense Universitatea Cluj, FC Dordrecht, het Engelse Reading en het Belgische KSV Roeselare, waarna hij het afgelopen halfjaar voor TOP Oss speelde.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.