Danny Post langs de kant

Danny Post moet komende vrijdag bij de belangrijke uitwedstrijd tegen Fortuna hoog vanuit de Trendwork Arena moeten toekijken. De tegen De Graafschap uitblinkende middenvelder zag tien minuten in de tweede helft zijn negende gele kaart van dit seizoen en is door de KNVB derhalve voor één wedstrijd uitgesloten.

“Balen natuurlijk”, zegt Post. “Net nu we de draad weer opgepakt hebben en het weer lekker loopt”.

Al eerder had de (reserve)aanvoerder zich toch met verbazing uitgesproken over het aantal kaarten dat hem dit jaar ten deel is gevallen. “Ik ben er echt mee bezig en let goed op wat ik doe, maar op de één of andere manier schijnt dat toch geen verschil te maken. Er zitten echt lullige kaarten tussen. In vergelijking met wat ik elders in het veld zie gebeuren, kan ik het niet altijd begrijpen. Zo’n harde speler ben ik echt niet”.

Vrijdag was het ook pas zijn tweede overreding die bestraft werd. En dat na bijna een uur spelen. Het valt dus allemaal wel mee. “Daar zit ook precies het probleem. Als ik fouten maak, kan ik eraan werken. Maar nu zou ik niet weten hoe ik dit kan voorkomen”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.