Capelli Sport nieuwe kledingpartner FC Dordrecht

Capelli Sport is de nieuwe kledingsponsor van FC Dordrecht. De voetbalclub en het innovatieve sport- en lifestylemerk hebben een contract getekend voor 5,5 jaar. FC Dordrecht is de eerste Betaald Voetbal Club in Nederland met Capelli Sport als partner. Samen met Capelli Sport gaat FC Dordrecht nieuwe energie creëren voor Dordrecht en de Drechtsteden om zijn sportieve ambities te realiseren.

Kwaliteit en inspiratie

Investeerder Baris Hocaoglu heeft beide partijen bij elkaar gebracht. “Het is belangrijk dat FC Dordrecht kan bouwen op een kledingsponsor die goede kwaliteit kan leveren. Na de eerste gesprekken waren we beiden enthousiast over een samenwerking. Met Capelli Sport hebben we niet alleen een goede kledingsponsor, maar ook een duurzame partner die past binnen Energiek Dordt,’’ aldus algemeen directeur van FC Dordrecht, Hans de Zeeuw.

Vanaf 2011 werkt Capelli Sport al samen met topsporters en clubs om kwaliteit te garanderen. Het bedrijf wil sporters en clubs inspireren om het beste uit zichzelf te halen en prestaties te verbeteren. Capelli Sport werkt samen met talrijke clubs in Europa op het hoogste niveau. Het bedrijf is volledig gefocust op sportkleding en wil sporters inspireren en motiveren om het beste uit hun performance te halen.

Samenwerking

De komende 5,5 jaar zal FC Dordrecht kleding dragen van Capelli Sport. Beide partijen geloven in de kracht van samenwerken en een langdurig partnership. Met Energiek Dordt werkt FC Dordrecht samen met partners aan een duurzame toekomst van de club, stad en de regio. Door samen meer te betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak waarbij vitaliteit en energie centraal staan. Met Capelli Sport bindt de Dordtse Betaald Voetbal Organisatie een sterke en energieke kledingpartner aan zich, die inspireert samen ambities te realiseren.

Het eerste elftal en ook de jeugdopleiding van FC Dordrecht draagt, traint en speelt per direct in de nieuwe kleding van Capelli Sport. Nadat vrijdag de nieuwe thuistenues zijn gepresenteerd in de competitiewedstrijd tegen Helmond, presenteert FC Dordrecht vandaag met trots het nieuwe grijze uitshirt.

 

 

 

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.