Busreizen naar AGOVV en GA Eagles

De supportersvereniging van FC Dordrecht organiseert naar zowel de uitwedstrijd tegen AGOVV (zondag 26 september), als voor de uitwedstrijd tegen GA Eagles (vrijdag 01 oktober), een busreis.

Voor de wedstrijd tegen AGOVV gelden geen vervoers-beperkingen, dat betekent dat er op eigen vervoer gereisd kan worden. Wel wordt verzocht om auto’s bij het bezoekersvak te parkeren. De bus zal om 12.45 uur vertrekken vanaf het supportershome. Leden betalen 25 euro, niet leden 35 euro en AOW/Lammetjes slechts 15 euro. Opgeven bij Jan van den Nieuwenhoven. Dit kan a.s. zondag rondom de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch, op donderdagavond in het supportershome en volgende week donderdag rondom de bekerwedstrijd tegen NEC.

Voor de uitwedstrijd tegen GA Eagles geldt een verplichte buscombi. Supporters die op eigen vervoer naar Deventer reizen zullen worden terug gestuurd. De supportersbus vertrekt om 17.30 uur vanaf het supportershome. De prijzen zijn; 25 euro voor leden, 35 euro voor niet leden en 20 euro voor AOW/Lammetjes. Opgeven bij Jan van den Nieuwenhoven. Dit kan a.s. zondag rondom de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch, de supportersavonden op donderdag en rondom de bekerwedstrijd tegen NEC.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.