Businessclub voetbaltoernooi

Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert de Businessclub van FC Dordrecht de seizoensafsluiting in de vorm van een voetbaltoernooi en een barbecue in het stadion.

Voetbaltoernooi
Na de laatste wedstrijd van dit seizoen waarbij FC Dordrecht van Ajax won willen wij met een kort voetbal toernooi het businessclub seizoen afsluiten.
Wij organiseren een 7 tegen 7 voetbaltoernooi op het hoofdveld van FC Dordrecht met aansluitend een gezellige barbecue in het stadion!
Danny Makkelie zal de leiding over het toernooi op zich nemen en de prijs aan de winnaar van het toernooi uitreiken.

Mocht u in de gelegenheid zijn om een team samen te stellen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u uw team bij ons in te schrijven voor het toernooi.
In principe zullen er wedstrijden van 20 minuten worden gespeeld. Momenteel zijn er reeds 4 teams ingeschreven, wacht derhalve niet te lang met inschrijven.

De niet voetballende businessclubleden zijn uiteraard ook van harte welkom om de verrichtingen van de andere sponsoren op het veld te volgen en om deel te nemen aan de barbecue in het stadion.
Voor deze seizoensafsluiting willen wij naast de sponsoren ook hun partners welkom heten! Voor de kinderen is er een luchtkussen beschikbaar.

Programma
• 15.00 – 15.30 uur inloop
• 15.30 – 16.00 uur Toernooischema / omkleden etc.
• 16.00 – 17.15/17.30 uur wedstrijden op half veld
• 17.30 – 18.00 uur omkleden / inloop voor BBQ
• 18.00 – einde BBQ / Prijsuitreiking / netwerkborrel (met DJ)
Locatie: Hoofdveld Riwal Hoogwerkers Stadion

Inschrijving
In verband met de catering en beschikbare plaatsen graag vooraf inschrijven door een mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl met de namen van de aanwezigen.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 30 mei 2015!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.