Business-gala groot succes

In de historische omgeving van het Dordts museum beleefde FC Dordrecht maandagavond een spetterend Wintergala. Het sfeervolle Art & Dining zat bomvol met in het chique gestoken gasten die met elkaar een geweldige opbrengst doneerden en op einde massaal de dansvloer opgingen.

De avond begon met een welkomstwoord van dankbare algemeen directeur Hans de Zeeuw. Hij werd geïnterviewd door presentator Etienne Verhoeff die met een gulle lach het feest vrolijk aan elkaar praatte. Tijdens het uitstekende drie-gangen diner, samengesteld en aangeboden door Ad Janssen van GasteRhoon groep, verzorgde een DJ de vermakelijke muzikale omlijsting.

Na het hoofdgerecht begon de veiling en loterij. Hierin werden verschillende items aangeboden, van een VIP-arrangement voor de GP van Zandvoort tot een luxe diner voor maar liefst tien personen. De recordopbrengst komt ten goede van de jeugdopleiding en een nieuwe geluidsinstallatie in het stadion.

Ras-entertainer Ger Vos bracht de voetjes op de vloer. Te midden van de gasten kreeg hij met bekende meezingers en ballads wist de zanger het tot in de late uurtjes zeer sfeervol te houden. Zijn “You never walk alone” bleek zeer toepasselijk voor dit Gala. Met bijna tweehonderd gasten staat FC Dordrecht er in deze roerige tijden zeker niet alleen voor. Zakelijk bruist een nieuwe toekomst, en dag later moet de gemeenteraad daar alleen een nieuw perspectief voor bieden…

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.